H - P 8.00 - 16.00 telefonos egyeztetéssel!
Szombaton csak IDŐPONTRA

DOWNTOWN IX Irodaház
1095 Budapest, Ipar utca 5.

Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

Kérem, engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk Önnek cégünket mely 2007 óta minősített nyílászárók forgalmazásával, és ezek szakszerű beépítésével foglalkozik.

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, így mindig a legkorszerübb technologiákkal (pl.: RAL szalagos beépítés) tudjuk Vevőinket kiszolgálni!

Vállaljuk ajtók, ablakok forgalmazását, és beépítését, valamint redőnyök, rovarhálók, reluxák, beltéri ajtók, garázsajtók és egyéb kiegészítők beszerelését, illetve a csere utáni helyreállítási munkák elvégzését.

Szeretné lakását komfortosabbá, tenni és fűtésköltségeit lecsökkenteni?

Válassza a H-C Bau Kft.-t, mert összeszokott szakembergárdával rendelkezünk, jó minőségben dolgozunk és Ügyfeleink részére folyamatos kedvezményeket, akciókat biztosítunk.

Szakembereink segítenek az optimális megoldás kiválasztásában, egyedi igényeit -amennyiben műszakilag lehetséges- megvalósítjuk akár megjelenésről, szilárdságról, hőszigetelésről vagy betörésbiztonságról legyen szó!

Korrekt ajánlatadással, szerződéskötéssel, garantált árkedvezménnyel, minőségi nyílászárókkal, szakszerű kivitelezéssel és megfelelő szervizzel biztosítjuk, hogy termékeink hosszútávon megfeleljenek az Ön elvárásainak!

Reméljük, hamarosan Önt is Ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Ha felkeltettük érdeklődését kérjen ajánlatot online, vagy személyesen bemutatótermünkben ahol szeretettel várjuk Önt és kedves családját!

A következő néhány sorban egy nyílászáró-megrendelés folyamatát olvashatja. Így szeretnénk megkönnyíteni az építési munkákkal és a felújításokkal együtt járó nehézségeit azzal, hogy itt pontosan megismerheti, hogy mire kell számítania nyílászáró csere esetén.

Árajánlatkésztés

A nyílászárók kicseréléséhez legegyszerűbben árajánlatot, online tud kérni aminek segítségével ingyen, tájékozódhat az ablakcsere árfekvéséről, és a szállítási határidőkről. Ha kérdése van munkatársaink telefonon vagy akár személyesen készséggel állnak rendelkezésére. Ha konkrét elképzelései vannak ezek megvalósítására a megadott pontos paraméterek alapján is tudunk kalkulációt készíteni. Egy ingyenes felmérés keretében a helyszínen, hozzáértő tanácsot nyújtunk, segítünk kiválasztani a beépítendő termékeket és megválaszoljuk a nyílászáró cserével kapcsolatos összes kérdését. Modern, grafikus tervezőprogramunk segítségével, látványos és könnyen áttekinthető anyagot fog kézhez kapni.

Várjuk árajánlatkérését online, faxon, e-mailben vagy telefonon.

Felmérés

Budapesten és vonzáskörzetében munkatársunk ingyenesen kiszáll a helyszínre, és a felmérés keretében szaktanácsadással segíti a Tisztelt Megrendelőket a megfelelő méretek és nyitásirányok meghatározásában. Újépítésű ingatlanok esetén a végső burkolatszint meghatározása szükséges! Munkatársunk által felmért méretekre cégünk garanciát vállal.

Szerződéskötés

A szerződéskötést a helyszínen vagy irodáinkban intézzük. A bruttó végösszeg 50%-át szükséges előlegként befizetni a megrendelés elindításához. A végösszeg kiegyenlítése (általunk történő kivitelezés esetén) a munka elvégzése és annak Megrendelő általi átvétele után válik csak esedékessé. A fizetés készpénzben és banki átutalással egyaránt történhet.

Helyszínre szállítás

A termékeket előzetes időpontegyeztetést követően, a megrendeléstől számítva – szezontól függően – 1-4 héten belül tudjuk kiszállítani és beépíteni. Ha a nyílászárókat kivitelezéssel együtt rendeli, a kiszállítás ingyenes!

Kivitelezés

A nyílászárók, elhelyezésüket tekintve, 4 csoportra oszthatók:

Újépítésű épületben történő elhelyezés esetén: a nyílászárók rögzítése tokon keresztül történik. A falazási munkák alatt szabadon hagyott felületekbe a megfelelő hőszigetelés és statika érdekében a hézagtömítéseket speciálisan erre a célra kifejlesztett (téli, nyári) PUR habokkal végezzük ebben az esetben nyílászárókhoz nem tartozik takaróléc.

Csere panelházban vagy „Tessauer” tokok esetén: a bontást munkatársaink, a falak állapotára maximálisan odafigyelve, speciális „bontófűrész” segítségével végzik. A hulladék elszállítása, valamint a hézagtakarás kívül és belül minden esetben az ár részét képezi (kivéve, ha az ügyfél ettől eltérően kéri). Az ilyen típusú szereléseknél külső és belső könyöklő cseréje szükséges, az ablakcsere ezen kívül semmilyen utólagos festési, vagy kőműves munkát nem igényel!

„Geréb” tokos (duplaszárnyú) ablakok cseréje: a bontást munkatársaink a meglévő falakra maximálisan odafigyelve speciális „bontófűrész” segítségével végzik. A hulladék elszállítása, és a külső hézagtakarás minden esetben, a kőműves javítások a Megrendelő kérésre, beletartoznak a végösszegbe. Az ilyen típusú szereléseknél a belső könyöklő cseréje szükséges, a munkát külön kérés esetén kőműves javításokkal, de minden esetben festésre előkészítve adjuk át!

Ráépítés „Geréb” tokos (dupla szárnyú) ablakokra: ilyen jellegű beépítést csak abban az esetben ajánlunk, ha a meglévő tok felületkezelése 5-6 évenként megtörtént, mivel az új nyílászáró beszerelése a régi tok meghagyásával történik. Ebben az esetben a külső és a belső hézagtakarás beletartozik a végösszegbe. A teljes belső toktakarás pvc, vagy gipszkarton alapanyagokból valósítható meg, amelyre kérés esetén külön ajánlatot adunk.

Garancia

Az általunk beépített termékekre 3+2* év teljes körű garanciát (jótállás) vállalunk. Egyéb kiegészítőkre pedig 1 évet (redőny, reluxa, rovarhálók stb.), ezen kívül a profilgyártó cég a nyílászárók színtartására további 17** év szavatosságot vállal.

Referenciáink között számtalan magánház és lakás mellett megtalálhatók, óvodák, iskolák, idősek otthona, gyógyszergyárak és egyéb közületek, közintézmények nyílászáró cseréi.

Ha egyéb kérdése is van, itt biztosan megtalálja rá a választ.

Kiváló minőségű, Magyarországon gyártott nyílászáróink forgalmazására viszonteladókat keresünk az ország egész területéről!

* a + 2 év garancia a 3. év végén elvégzett szerviz esetén él melynek egyszeri költsége 6 000.- + ÁFA.

** A profilgyártó által vállalt szavatosság a normál használatú nyílászárókra vonatkozik (pl. lakópark, családi házas övezet)

Így szerepeltünk a TV2 Falforgatók műsorában: